Verenigingen hebben specifieke wensen die weer anders kunnen zijn dan die van bedrijven. We kunnen verenigingen uiteraard helpen met hun website en de hosting en het beheer regelen. Maar we kunnen ze ook ondersteunen met speciale oplossingen voor problemen waar verenigingen tegen aanlopen.

Online ledenbeheer

Een vereniging heeft leden en die moeten op de een of andere wijze beheerd worden. Er moeten adressen en namen bijgehouden worden, brieven verstuurd, etiketten uitgeprint en contributie afgeschreven. Al deze taken kunt u nu online vanaf uw website beheren en uitvoeren. Klik aan de rechterkant op het menu-item 'ledenbeer' om meer te weten te komen.

Community of profielen

Wilt u graag eens smoelenboek toevoegen of een echte community van uw verenigingswebsite maken? Er zijn vele mogelijkheden om dit te realiseren. Neem even contact op om te weten te komen welke dat zijn.

Hobby-vereniging?

Bestaat uw vereniging uit auto-liefhebbers of heeft het als onderwerp iets waar de leden erg trots op zijn? Wij kunnen voor u een mogelijkheid scheppen om ieder lid bijvoorbeeld zijn oldtimer te laten tonen. Of te laten zoeken op bepaalde modellen en kleuren.

Andere vereniging?

Indien u specifieke wensen heeft voor uw leden? Neem gerust contact op. Wij houden van een uitdaging, maar er zijn voor vele wensen al oplossingen bedacht.