Een extensie die flink gemist wordt in Joomla-Land is een ledenadministratie voor uw vereniging, club of organisatie. Altans dat was het geval.

Ledenadministratie software voor uw vereniging of club

Designerhosting kan uw huisstijl of bestaande website omzetten in een Joomla Template en zorgen dat deze hoog scoort in zoekmachines en
Ledenadministratie Online regelt de software om uw leden online te beheren via uw website. Tevens verzorgen zij beveiligde hosting en de Joomla installatie met de ledenadministratie voor 24,95 Euro per maand.

U kunt zelf de leden online beheren en de leden zelf kunnen ook na inloggen op uw Joomla-website hun eigen gegevens veranderen na een verhuizing of verandering van bijvoorbeeld een mobiel nummer. De updates van de software worden gedaan door LedenadministratieOnline, ook van het CMS Joomla, waar het in is geïntegreerd. In het pakket zitten ook backups, e-mail met spam en virusfiltering, nieuwsbrieven verzenden en automatische incasso (CLIEOP).

Op deze manier kunnen Verenigingen en Clubs veel tijd en geld besparen op de administratie; werk waar vrijwillige penningmeesters en administrateurs graag minder tijd mee bezig zijn. En dat al voor 24,95 euro per maand voor verenigingen en clubs tot 250 leden. Kijk voor meer informatie op Joomla ledenadministratie.