U wilt dagelijks zoveel mogelijk mensen voorzien van informatie over uw bedrijf, vereniging of organisatie. Van belang hierbij is dat u de juiste informatie op het juiste moment kunt aanbieden. En daarom is het van belang om het juiste gereedschap in huis te hebben en niet afhankelijk te zijn van derden (bv. ontwerpers). Joomla! (voorheen mambo) is daarvoor de ideale open source software.

Met dit systeem en een op maat gemaakt template (ontwerp) onderscheidt u zich van uw concurrenten. Met Joomla kunt u complete websites onderhouden zonder kennis van internettalen te hebben. Ook verschillende groepen binnen uw organisatie kunnen de website van inhoud voorzien. Joomla kan gebruikt worden voor zeer complexe en veeleisende websites maar ook de kleinere sites kunnen er gemakkelijk mee onderhouden worden.
 
In deze video komen een aantal voorbeelden voorbij. Gebruikers zijn onder andere EBAY, Harvard, Porsche en de UNHCR.


Omdat Joomla! een Open Source Softwarepakket is zijn er wereldwijd mensen met de code bezig om deze te verbeteren en om er componenten en modules voor te maken. Hierdoor zijn er veel extra functies die u in uw website kunt implementeren. Kijk voor een aantal mogelijkheden in het submenu aan de rechterkant.

Is Joomla veilig voor mijn website?

JA! Joomla is door de grote groep developers zeker veilig. Anders zouden partijen als Porche, MTV, Ebay sommige gemeenten en zelfs een paar landen er niet mee werken. Echter hangt alles wel af van degene die de site beheert. Alle veiligheids voorzieningen kunnen wij voor u regelen en onderhouden, zo heeft u er geen omkijken naar. De sites die gehacked worden zijn vaak sites die de veiligheid en de upgrades niet serieus nemen, of sites die bepaalde 'externe' extensies gebruiken die niet veilig zijn.

 

Wat doet een standaard Joomla-installatie (een aantal features):
  • Aanmaken van webpagina's, weblogs, nieuwspagina's en het plaatsen op de juiste plekken in de website
  • Bepaal wanneer een bepaald artikel gepubliceerd wordt. Zo kunt u van tevoren bv een artikel schrijven dat later automatisch gepubliceerd zal worden
  • Gehele ledenadministratie. Automatische wachtwoordregistratie. Mogelijkheid om bepaalde groepen bepaalde schrijfrechten te geven en bepaalde pagina's wel of niet te laten zien
  • Massa-mailing naar de geregistreerde gebruikers
  • Banner-management
  • Webpolls
  • Ingebouwde Help-files
  • Statistieken
  • Geintegreerde zoekmachine
En veel meer..... Voor een specifieke wens kunt u altijd contact met ons opnemen.